Bästa torrentsajterna

De bästa torrentplatserna innehåller för närvarande gamla favoriter som The Pirate Bay, liksom mycket populära webbplatser som KAT , RARBG , Limetorrents och1337X .

Med det sagt vet vi att den bästa torrentplatsen alltid är den som har högkvalitativ torrent du är ute efter, och med de flesta seedmaskinerna, så är en stor och grundlig lista över torrentsidor, som du hittar i tabellen nedan, alltid en välkommen resurs att ha till hands

De bästa Torrent-sidorna

Nedan är en stor lista över torrent-platser, mer eller mindre i den ordning som vi föredrar att söka från. Om du är ny för torrents, glöm inte att du behöver en torrentklient för att få dessa filer!

Obs! Alla torrentsidor i den här tabellen fungerar om inget annat anges,åtminstone från den senaste uppdateringen till den här sidan. Låt oss veta om vi behöver lägga till eller subtrahera en notering.

Torrentsajt Vad vi gillar
Pirate Bay Den här webbplatsen är en klassiker! TPB har funnits i en inkarnation eller en annan under lång tid och torrenterna är och har alltid varit betrodda här.
RARBG Denna torrentsida är för P2P-entusiaster. Den är full av högkvalitativa torrenter med hög upplösning. Det handlar om kvalitet här, inte kvantitet.
1337X Om du är efter äldre eller mer dunkla torrenter kan 1337X vara för dig. Deras torrentdatabas är inte så stor som några andra, men det kan ha precis vad du söker efter.
LimeTorrents Detta är en annan torrentwebbplats du inte vill hoppa över i din sökning. Användarna älskar storleken på deras databas och frekvensen av legitima filer.
TorrentDownloads Vi älskar TorrentDownloads. Den stora databasen och högkvalitativa torrenter gör sajten till ett utmärkt val.
demonoid Demonoidwebbplatsen har serverat torrenter sedan 2003 som ett antal olika domäner. Det här är ett privat medlemskaps community så du behöver en inbjudan att gå med.
isoHunt Också från och med 2003 har IsoHunt genomgått många förändringar, men även i sin senaste inkarnation är det en mycket populär torrent-sökmotor.
YTS.AG Ofta skrivs av som en TIFY / YTS-impersonator strax efter starten, de flesta användare tycker att YTS.AG-torrenter är av hög kvalitet och legit.
Torrentz2 Det här är som ett super torrentindex, som söker efter torrenter över dussintals andra torrentwebbplatser. Du kan se hela listan på deras webbplatser på vår indexsida .
KAT Denna super populära torrentplats kallas formellt “Kickass Torrents” och lever över olika spegelsidor.
TorrentProject TorrentProject har cirka 10 miljoner torrenter indexerade och är en ofta citerad favorit. Ed. Obs! Den här sidan har blivit blacked ut den 2 oktober 2017. Ny URL fungerar inte just nu. kommer att ompröva i början av november.
TorrentFunk Detta är en ganska populär torrplats, inte på något sätt på grund av dess “verifierade” statusindikering, såväl som användarkommentarer.
Torlock Detta är den “nej falska torrent” -siten du har väntat på.Webbplatsen betalar faktiskt sina användare $ 1 per falsk torrent som de hittar.
EZTV Du hittar inte alla torrenter du är här, men användare säger att kvaliteten på de torrenter du hittar är konsekvent bra.
WorldWide Torrents Lägg till den aggressiva stänkskärmen på WWT: s hemsida, detta torrentindex är värt en titt. Ed. Obs! Den här sidan har blivit blacked ut den 2 oktober 2017. Ny URL fungerar inte just nu. kommer att ompröva i början av november.
Sky Torrents Med en stor databas och ganska rent gränssnitt är det inte konstigt att denna multi-million starka samling av torrents är en som vi ofta hör om.
BTScene Ett rent gränssnitt och relativ brist på irriterande reklam gör BTScene till en av våra favoriter.
Torrents.me Denna meta torrent webbplats är inte så speciell bland alla andra men vi älskar den fantastiska instrumentbrädan på deras hemsida. Om du är en data nerd och en torrent fan, kommer du att uppskatta vad de har gjort.
iDope IDope torrent-webbplatsen är värt att nämna om bara för sin innovativa iDope Android app . P2P-fildelning direkt från din smartphone eller surfplatta!
YourBittorrent Det rena gränssnittet är en stor anledning att prova denna torrent-sökare … speciellt om du är ny på BitTorrent.
Monova En fin, ren design är skäl nog att spendera tid här.Annonsering kan vara ett problem ibland, men om du kan komma över det är det en bra torrentplats.
Toorgle Det här är en annan “meta” torrent-sökmotor som drar i databaserna från över 450 torrentsidor till ett ställe.
Seedpeer Med en stor databas av torrenter är Seedpeer och har alltid varit ett bra ställe att söka. Gränssnittet är inte lika bra som några andra, men det är fortfarande en mycket användbar webbplats.

Det finns ett antal populära icke-engelska torrent-webbplatser som existerar, liksom 7tor , RuTracker , Pirateiro , ArenaBG och Pirate Public. De kommer att vara svårare att använda för dina engelska- nedladdare men kan ha den där filen du är ute efter.

Den superpopulära ExtraTorrent- webbplatsen finns inte i listan ovan eftersom den stängdes permanent nyligen – ledsen, folk!

Tips för nya BitTorrent-webbplatsanvändare

De av er som har laddat ner och sådd torrenter i åratal behöver nog inte mycket hjälp, men om du är ny på torrents har vi två resurser som du kommer att vara väldigt glad att du läser.

Först rekommenderar vi starkt vår fildelfilktion: en nybörjare guide bit. Här lär du dig hur BitTorrent-fildelning fungerar, hur du skyddar dig själv och hur du kommer till filmer och musik du är ute efter på ett säkra och effektivt sätt.

För det andra, men förmodligen ännu mer till hjälp, är vår How to Spot Fake Torrents artikel. Detta är ett riktigt stort problem och inte en nykomling kan anta är något hon eller han måste oroa sig för. Här har vi massor av tips för torrentsökning som kommer att hålla dig oskadd.

Det är också värt att notera att reklam på torrplatser ofta skryter mot NSFW- sorten, så håll det i åtanke när du bestämmer dig för att använda en av dem på en offentlig dator eller med tanke på andra.

Slutligen är du säker på att du kör fullständigt uppdaterad antimalware-programvara innan du besöker någon av dessa webbplatser.